Aivan ihanaa juustokakkua oli tarjolla viime lauantain tupareissa. Olimme Villen ja Kirsin tupareissa Hevossalmessa ja Kirsin äiti oli tehnyt aivan mahtavan juustokakun joka oli vielä kaikenlisäksi gluteiiniton!
Sain häneltä sitten vielä reseptinkin, jonka haluaisin nyt tietystikin jakaa teidän kanssanne. Kas tässä:
Pohja
-
200 g gluteiinittomia keksejä (esim. Semper -välipalakeksit)
-
75 g Arla Meijerivoita
-
1 1⁄2 rkl sokeria
Täyte
-
400 g Arla maustamatonta tuorejuustoa
-
1 dl sokeria
-
2 kananmunaa
-
1 tl vaniljasokeria
-
1 sitruunan kuori raastettuna
Koristeluun
-
tuoreita vadelmia
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.