On taas se aika vuodesta kun lumi alkaa olla sulanut patiolta ja siinä joulusta asti maanneen joulukuusen raadon voi laittaa palasiksi ja risut kompostiin. Sitten onkin se hetki kun puutarhakalusteet pääsevät esiin varaston uumenista. Se on vaan joku vuosi ihan huippuhetki. Ehkä eniten siksi kun mulle se merkitsee koko ihan kesän edessä oloa. Yhtään päivää ei ole vielä kulunut hukkaan!

Mulla on suuret odotukset tälle kesälle. Aion ainakin mennä purjehduskurssille ja viettää ihan huikeat synttärit kun tulee pyöreitä vuosia täyteen. Ehkä joku reissukin olisi kiva tehdä, mutta luulen että se on siinä tapauksessa joku äkkilähtö ja toivon mukaan edullinen sellainen.  Haluaisin kyllä jo buukata jonkin reissun, mutta yleensä äkkilähdöt ovat edullisempia kuin ajoissa buukatut reissut.

purjehduskurssi.jpg

Aion tänä vuonna sisustaa pihan vähän eri tavalla kuin aikaisempina vuosina. Sain viime syksynä lahjaksi ystävältä heidän vähän käytetyt puutarhakalusteet. He erosivat ja joutuivat muuttamaan pienempään asuntoon, jossa on pienemmät pihat.  Nämä kalusteet eivät mahtuneet kummankaan osapuolen uuteen kotiin. Tosi tylsää ero heille, mutta onni minulle kun sain uudet pihakalusteet. Niitä täytyy vaan vähän fiksata, jotta ne saavat vähän uudistetun ulkomuodon ja säilyvät myös pidempään parempina. En ole vielä selvittänyt millä ne käsitellään, mutta eikös se ole joku öljy tai petsi tai muu vastaava jolla tuollaiset ulkona olevat puukalusteet on hyvä käsitellä. Ulkonäöstä päätellen tuttavapariskunnallani on kyllä jäänyt käsittelemättä muutamana viimeisempänä vuotena J No eipä tuo haittaa kun nyt vaan ajoissa tarttuu härkää sarvista ja laittaa ne kuntoon. Ehkä niitä on vähän hiottava myös. Saa nyt nähdä.

puutarhakalusteet.jpg

Millaisia kesäsuunnitelmia teillä on? Olisi kiva kuulla millaista ihanaa puuhaa teillä on luvassa ensi kesäksi. Siitä saa aina itsellekin inspiraatiota kun kuulee mitä muut puuhaavat.