eten1-normal.jpg

 

Tervetuloa blogiini!

 

Beaujoulais Nouveauta saamme vielä muutaman kuukauden odotella, mutta mikäs olisikaan herkullisempi tapa nauttia Suomen kesästä ja lämmöstä, kuin ottaa mukaan kesäkeittiöön välimeren ja Ranskan keittiön parhaimmistoa?

Olen frankomaani, ruokafanaatikko, herkuttelumaanikko ja elämästä nauttimisen airut. Tämän blogin kautta haluan esitellä omia lempiruokiani, herkutella visuaalisesti ja sanallisesti ruokahaaveillani, sekä muistella menneitä kulinaristisia elämyksiä Ranskaan suuntautuneilta matkoiltani.

Lähemmin tarkasteltuna olen noin 35 vuotias nainen, ja elän avopuolisoni kanssa tällä hetkellä Suomessa. Sekä mieheni, että minä olemme viettäneet muutamia vuosia Etelä-Euroopassa töiden sekä opiskeluiden parissa. Suomeen toimme mukanamme kiinnostuksen ruuanlaittoon ja illanistujaisten järjestämiseen, mukaan tarttui myös halu kokeilla keittiössä aina välillä jotain uutta. Toivottavasti sinäkin lukijana uskaltaudut pöytään, ja poimit ainakin muutaman suupalan blogistani maisteltavaksi kotikeittiöösi.

Juhannus lähestyy kovaa vauhtia, ja helleaaltokin kuulema yllättää. Pastikset pakkaseen ja à bientôt!

- Macaron