Hei taasen,

Syksy ja alkava talvi on mukavaa aikaa, sillä silloin on aikaa puuhailla kotona, polttaa kynttilöitä, ja mikä parasta, valmistaa kaikkia ihanan ihania testiaterioita, joita voi sitten jakaa täällä blogissa!

Viime viikon suosikiksi osoittautunut resepti oli sovellettu makaronilaatikko, johon laitoin täytteeksi jääkaapista löytynyttä salamia ja kinkun paloja. Joskus nämä jääkaapin tyhjennykset ovat paikallaan - pääsi nimittäin äkillinen rahapula yllättämään, mutta onneksi sain käteväsi apua netistä. Pikavippi tekstiviestillä irtosi helpommin, kuin kuvitella saattaakaan. Kokemus oli ainoastaan positiivinen!

Mutta siis itse asiaan: jääkaapissani oli punainen ja keltainen paprika, pari munaa, maitoa, juustoraastetta sekä kinkunpaloja (75 g) ja salamia (50 g). Paistoin paprikat pannulla ja lisäsin lihat joukkoon. 7 dl maitoa lisäsin 3 munaa, yrttejä, pippuria, suolaa ja muskottipähkinää. Ai, että tuli hyvää! Suosittelen tällaisia tee-se-itse-reseptejä kaikille. Säästyy rahaa ja vatsa tulee täyteen!

img.php.jpg