Serkun poika pääsee ensi viikonloppuna ripiltä. Toivottavasti olis nyt kauniit ilmat niin, että voitaisiin juhlia ulkona! Ihan kiva kun on oikein juhlat ja kesä ja jotenkin itselläkin tulee aina oma nuoruus mieleen rippijuhlissa.

Lahjaksi poika on toivonut tietysti rahaa. Mielestäni pojat toivovat lähes aina rahaa. Raha on jotenkin tylsä lahja, vaikka ymmärtäähän sen, että sitä nuoret usien tarvitsevat. Ajatuksena on kuulemaa ostaa rahoilla tuning osat johonkin tulevaisuuden unelma-autoon, joka on jo nyt rakenteilla.

Itse en kyllä tajua hölkäsenpöläystä autojen laittamisesta enkä korjaamisesta, mutta kuulostaa, että se on kuitenkin ihan hyvä harrastus. Ei kaikilla nykynuorilla pysy työkalut kädessä, joten ehkä siitä on vielä tulevaisuudessa hyötyäkin että autojen korjaus kiinnostaa.

Tiedä vaikka tulisi pojasta vielä autonkorjaaja ammatiltaan. Sitten olisi hyvä huoltaa omakin auto aina tutuissa ja turvallisissa käsissä.

Eikös nämä tälläiset takasiivekkeet ja kirkkaat värit ole sitä tuningia? Renkaat ja vanteetkin taitaa olla vaihdettu muihinkin kuin alkuperäisiin jos minä mitään nyt ymmärrän.

Screen%20Shot%202015-07-28%20at%2013.06.