Alkuviikosta valmistin ystäväni syntymäpäiväjuhliin kultaisella glitterillä koristeltuja macarons-leivoksia. Macaron on ranskalainen herkku, jota on tullut syötyä monet kerrat aamukahvin kera Ranskassa. Jostain syystä Suomessa syömäni macaronit eivät koskaan ole olleet yhtä maukkaita. Kyllä se aitous vaan maistuu hyvälle!

Macaronien valmistamiseen löysin netistä muutamia hyviä ohjeita, joista käytin tällä kertaa tätä. Resepti sopii varmasti myös macaroneja ensi kertaa tekeville, niin selkeä ja monipuolinen se on.

Sain muuten työkaveriltani hyvän vinkin liittyen projektiini kesäksi normikuntoon 2014. Hän oli itse laihduttanut monta kiloa pelaamalla erilaisia Wiille tarkoitettuja tanssipelejä. Pitääkin laittaa tollanen peli ostoslistalle tai viimeistään pyytää joulahjaksi. Joulun jälkeen sitä peliä taatusti tullaankin tarvitsemaan. 

a48a3e22ac1ba92d1a837e07b80119b1-normal.

Tämmösiä niistä sitten tuli. Vielä upeampia näistä olisi saanut aitoa kultalehteä käyttäen, mutta sellaista ei nyt tähän hätään löytynyt. Olisiko teillä vinkkejä mistä saisi tilattua?