Bonjour!

Kesä on mennyt herkkuja syödessä, lomaillessa ja puolison kanssa matkustellessa. Muutama päivä sitten aloitin taas työni ravintolapäällikkönä muutaman viikon intensiiviloman jälkeen. Töihin ja herkkujen ääreen palaaminen on ollut - ihme kyllä - erittäin terapeuttista. Johtunee siitä että laiskotteluloman jälkeen aivot olivat narikassa ja teki mieli tehdä vaihteeksi jotain haastavaa.

Siinä kesä, kesäloma ja syksyn alku pähkinänkuoressa. Nyt kyllä ryhdistäydyn ja alan kirjoittelemaan tänne kuulumisiani (ainakin niitä herkullisimpia) joka viikko. 

Tämä päivä on mennyt pienessä flunssassa kotona istuskellen ja leivoskellen. Aamupäivästä hankin muutamat Skruvat autovaraosat kuten kuormanturvausvälineet uuteen pakettiautoon, jolla kuljettelen tilausleivonnaisia milloin mihinkin. Tämä on nyt uusin valloituksistani, josta tulen todennäköisesti puhumaan blogissani useampaankin otteeseen. 

Mielestäni paras lääke lähes mihin tahansa vaivaan tai sairauteen on leipominen tai ruoan laittaminen. Pää kipeä tai pieni flunssa? Unohdat sen varamasti leipoessasi. Avioliitto repsallaan? Leipokaa tai laittakaa ruokaa yhdessä. Paha mieli? Leivo tai tee ruokaa ja syö - parempaa lääkettä ei olekaan.

No okei, ehkä tämä ei päde ihan mihin tahansa vaivaan, mutta flunssaan se ainakin auttaa. Lähden tästä nimittäin hakemaan uunista viimeisen satsin ranskalaiseen tyyliin rapeakuorisia patonkeja (alusta asti itse tehtyjä, ei mitään kaupan kamaa) ja sen jälkeen lösähdän sohvalle nautiskelemaan!

67eb8f180cf2feb710c29b64899bb405-normal.

Tällaisia niiden pitääkin olla! Huomaa ilmakuplat, ahh.