Heippa! Onpas venähtänyt kirjoitteluväli jo pitkäksi, elämä vei mennessään ja blogi meinasi unohtua. Muistatteko, kun pari postausta taaksepäin mainitsin Wiin tanssipelit osana liikunnallista elämää? No minä muistin vielä ja lähetin joulupukille pienen toiveen, ja näillä pakkasilla olen tosiaankin nyt suurkuluttanut joululahjaksi saamiani tanssipelejä ja vitsit mikä energialataus siitä tulee! Välillä on vaikea ymmärtää, että joku näin pieni juttu voi tuoda niin paljon iloa ja ihan oikeaa liikuntaakin arkeen.

index-normal.jpg

Viimeksi eilen vetäisin oikein kunnon tanssahtelusession, kun oli ylimääräistä aikaa. Laitoin sykemittarin käymään uteliaisuudesta, ja kyllä siinä kolmen vartin aikana paloi yli 300 kcal! Nyt saa sujahtaa suuhun jo pari lusikallista taikinaakin :D Ja kun tämä on vielä hauskaakin, mitä en yleensä liikunnasta voi sanoa. Nyt kun avomies lukee tämän, se varmaan pökrää.

Onko muita tanssipeleihin hurahtaneita? Nyt en voi enää marista pelikonsolien hinnasta, kun olen itse näin innostunut pelailija :D